Je eigen misdaadroman?

Je krijgt er niet elke dag de kans toe. Had je er altijd al eens aan gedacht om je eigen verhaal te schrijven? Dat kan. Meer nog: wij kunnen er een boek van maken. Jouw naam zal op de cover prijken naast die van de bekende misdaadauteur Toni Coppers. Hoe gaat het in zijn werk? 

Toni schreef een inleidende hoofdstuk. Jij kan het vervolledigen. Als je dat wil, kan je meteen je eigen exemplaar laten afdrukken, met jouw verhaal. Maar er is meer... een professionele jury zal het beste verhaal uitpikken. En dan komt het boek ook in onze online shop terecht zodat iedereen het kan bestellen. 

Lees meer

Een boek en virtueel museum

Liesbeth Haesevoets publiceerde een boek over haar kunstproject. Als marokijnbewerker en erkend ambachtsvrouw ontwierp ze twee unieke handgemaakte tassen in natuurlijk gelooid leer. Beide tassen zijn geen boodschappentassen, maar tassen met een eigentijdse en duurzame boodschap. 

Die boodschap maakt ze duidelijk met een boek uitgegeven op Drukhier.be, maar ook een volledig digitaal concept met een virtual reality-toepassing. Het duurzame concept dat ze vertelt, legt eveneens een brug tussen een boek op maat en de digitale wereld: bezoek het virtuele museum en bekijk het prachtig vormgegeven boek.

Lees meer

Lees meer

PAS VERSCHENEN

Packaging

Liesbeth Haesevoets ontwierp twee tassen met een bijzondere boodschap: een buideltas gemaakt uit het leer van een gelooide koeienmaag en een bolvormige tas met de riem van “blindedarm”. Ze zijn gemaakt uit natuurlijk gelooid leer.

Lees meer

SMART

We leven in een hoogtechnologische omgeving. Dit maakt sommige mensen bang en onzeker. Alles wordt smart: onze telefoons, computers, televisies, auto’s… Maar vaak hebben we het gevoel niet meer mee te kunnen, dom te zijn in een smart omgeving. 
Dit boek is jouw wegwijzer door de smart wereld. Het is eveneens een kookboek dat je leert koken met alle smart ingrediënten…

Lees meer

Sporen

In "Sporen" vertelt de schrijver over zijn jeugdjaren in Hakendover. Het resultaat is een bundel diepmenselijke verhalen over afscheid nemen, met een lach en een traan. Over hoe de wereld heel erg veranderde en hoe we daar met zijn allen een plaats moeten aan geven.

Lees meer

DDD - Jubileumeditie

De eerste dertien edities van het heemkundig tijdschrift "Den Dertienden Dag', over Hakendover en omgeving.

Lees meer
Aanmelden