Jouw teksten

In onze online editor kan je met een paar muisklikken je eigen Worddocumenten importeren. Maar het is eveneens mogelijk om je teksten meteen online te schrijven en/of te bewerken. Op die manier raak je je kostbare materiaal niet meer kwijt. 

Publiceer naar PDF en webpagina

Jouw afbeeldingen

In onze editor kan je heel makkelijk afbeeldingen van je eigen computer of afbeeldingen uit onze rechtenvrije databank selecteren. Daarin vind je meer dan 1.5 miljoen auteursrechtenvrije afbeeldingen.

Voetnoten & bibliografie

Het is een fluitje-van-een-cent om je voetnoten toe te voegen aan je teksten. Onze editor voegt toe meteen toe aan de printklare versie, maar ook aan een eventuele online publicatie. In dit laatste geval, worden de voetnoten interactief. 

De bibliografietool zoekt in een enorme online boekendatabank en formatteert bibliografische adressen in elk gewenst formaat.

Voeg voetnoten toe aan je documenten

Wiskundige symbolen & LaTeX

Wiskundige symbolen of formules toevoegen is makkelijker dan ooit. Je schrijft ze in AsciiMath, LaTeX of MathML. Jij beslist. Ze zijn foutloos te zien in zowel gedrukte als online publicaties. 

Het is eveneens mogelijk om je eigen LaTeX- of MarkDown-documenten om te zetten naar ons publicatieformaat.

Wiskundige symbolen en formules en LaTeX

Lees meer

PAS VERSCHENEN

Packaging

Liesbeth Haesevoets ontwierp twee tassen met een bijzondere boodschap: een buideltas gemaakt uit het leer van een gelooide koeienmaag en een bolvormige tas met de riem van “blindedarm”. Ze zijn gemaakt uit natuurlijk gelooid leer.

Lees meer

SMART

We leven in een hoogtechnologische omgeving. Dit maakt sommige mensen bang en onzeker. Alles wordt smart: onze telefoons, computers, televisies, auto’s… Maar vaak hebben we het gevoel niet meer mee te kunnen, dom te zijn in een smart omgeving. 
Dit boek is jouw wegwijzer door de smart wereld. Het is eveneens een kookboek dat je leert koken met alle smart ingrediënten…

Lees meer

Sporen

In "Sporen" vertelt de schrijver over zijn jeugdjaren in Hakendover. Het resultaat is een bundel diepmenselijke verhalen over afscheid nemen, met een lach en een traan. Over hoe de wereld heel erg veranderde en hoe we daar met zijn allen een plaats moeten aan geven.

Lees meer

DDD - Jubileumeditie

De eerste dertien edities van het heemkundig tijdschrift "Den Dertienden Dag', over Hakendover en omgeving.

Lees meer
Aanmelden