Upload je eigen lijsten

Elke keer je je bedrijfsdrukwerk wil aanpassen, moet je langs je grafisch bureau of grafisch ontwerper. Dat vraagt telkens tijd en kost ook geld. Steeds meer mensen proberen het dan maar zelf. Voor een grafisch ontwerper is het anderzijds niet altijd fijn om met zo'n werk bezig te zijn. Een graphic designer wil vooral bezig zijn met waar hij/zij goed in is. 

Met drukhier.be willen we een oplossing bieden voor beide problemen. Een grafisch ontwerper kan zich concentreren op design en opmaak. Als bedrijf kan je zeer snel aangepaste versies van je drukwerk genereren. Meer nog: je kan ze automatisch laten drukken aan de hand van je eigen lijsten (XLS, XLSX, CSV, ODS...).


Zero waste en hergebuik

Handleidingen, cursussen, folders... bouw je voortaan in no time. Enkel in de oplage die je echt nodig hebt. We gebruiken enkel gerecycleerd papier en/of papier met een FSC-label. We starten vanuit jouw eigen huisstijl, volgens jouw corporate identity. Wij ontwerpen jouw sjabloon, jij kan er je eigen content aan toevoegen. 

Drukhier.be onthoudt bovendien alle teksten en afbeeldingen die je toevoegt. Je kan de teksten op elk moment aanpassen. Je kan ze hergebruiken in meerdere papieren en/of digitale publicaties. Zo kan je een papieren handleiding bijvoorbeeld voorzien van explainer videos in een online publicatie.


Lees meer

PAS VERSCHENEN

Packaging

Liesbeth Haesevoets ontwierp twee tassen met een bijzondere boodschap: een buideltas gemaakt uit het leer van een gelooide koeienmaag en een bolvormige tas met de riem van “blindedarm”. Ze zijn gemaakt uit natuurlijk gelooid leer.

Lees meer

SMART

We leven in een hoogtechnologische omgeving. Dit maakt sommige mensen bang en onzeker. Alles wordt smart: onze telefoons, computers, televisies, auto’s… Maar vaak hebben we het gevoel niet meer mee te kunnen, dom te zijn in een smart omgeving. 
Dit boek is jouw wegwijzer door de smart wereld. Het is eveneens een kookboek dat je leert koken met alle smart ingrediënten…

Lees meer

Sporen

In "Sporen" vertelt de schrijver over zijn jeugdjaren in Hakendover. Het resultaat is een bundel diepmenselijke verhalen over afscheid nemen, met een lach en een traan. Over hoe de wereld heel erg veranderde en hoe we daar met zijn allen een plaats moeten aan geven.

Lees meer

DDD - Jubileumeditie

De eerste dertien edities van het heemkundig tijdschrift "Den Dertienden Dag', over Hakendover en omgeving.

Lees meer
Aanmelden