SMART

SMART

Vergelijk dit boek met een opleiding voedingsleer. We leren je proeven van diverse ingrediënten. We leren welke ingrediënten goed samen passen, hoe je ze bewerkt en samenstelt. We leren ook al een klein beetje koken, je maakt kleine multimedia-recepten met je eigen favoriete ingrediënten. 

Je leert de smaak te pakken krijgen, je selecteert, proeft, kookt. Wie goed wil koken, moet niet alleen de ingrediënten kennen, maar de gepaste bereidingswijzen. Je moet je kookgerei leren kennen: hoe werkt het fornuis, de bakoven, messen, snijgereedschap enz.  

Natuurlijk leren we niet echt koken. Je leert om te gaan met digitale systemen, je leert wat je ermee kan doen. Uiteraard gaan we daarin verder dan je normale computerkennis en -ervaring. Iedereen kan in een tekstverwerker een tekst invoeren, net zoals iedereen wel een ei kan bakken.  Als je dit boek leest, of delen ervan, heb je als startende multimediale kok de nodige kennis en ervaring om aan de slag te gaan met video, audio, animatie, grafische vormgeving, webdesign…


NIEUWS

Packaging

Liesbeth Haesevoets ontwierp twee tassen met een bijzondere boodschap: een buideltas gemaakt uit het leer van een gelooide koeienmaag en een bolvormige tas met de riem van “blindedarm”. Ze zijn gemaakt uit natuurlijk gelooid leer.

Lees meer

SMART

We leven in een hoogtechnologische omgeving. Dit maakt sommige mensen bang en onzeker. Alles wordt smart: onze telefoons, computers, televisies, auto’s… Maar vaak hebben we het gevoel niet meer mee te kunnen, dom te zijn in een smart omgeving. 
Dit boek is jouw wegwijzer door de smart wereld. Het is eveneens een kookboek dat je leert koken met alle smart ingrediënten…

Lees meer

Sporen

In "Sporen" vertelt de schrijver over zijn jeugdjaren in Hakendover. Het resultaat is een bundel diepmenselijke verhalen over afscheid nemen, met een lach en een traan. Over hoe de wereld heel erg veranderde en hoe we daar met zijn allen een plaats moeten aan geven.

Lees meer

DDD - Jubileumeditie

De eerste dertien edities van het heemkundig tijdschrift "Den Dertienden Dag', over Hakendover en omgeving.

Lees meer
Aanmelden